Profil af Biilmann Trailer

Biilmann Trailer er producent af lifttrailere, tiptrailere, maskintrailere samt erhvervstrailere til private og erhvervsdrivende. Vi har lige den tiptrailer eller lifttrailer du ønsker. Den stærke model med masser af ekstra udstyr som surringsøjer, ramper, presenninger, støbte kuglekoblinger, centercentrerede næsehjul, aluminiumsider mm. De høje kvalitetskrav og strenge sikkerheds forskrifter, som vi stiller til vores trailere, håndteres på alle niveauer. Desuden opfylder vore produkter ISO-normer og europæiske retningslinjer.

Image
Biilmann Trailer har efter års erfaring erhvervet sig et godt image. Et solidt knowhow, der er en følge kombination mellem brugere og producenter. Lytning, analyse, undersøgelse og udvikling er grundlaget for denne robuste bagage. Med vores store udvalg af bæredygtige produkter i kombination med solide kvaliteter, er man til enhver tid godt udrustet.

Præcisionen
Alle Biilmann komponenter bliver fremstillet med den yderste præcision. Selve grundlaget for vores produktionsproces er, at alle elementer skal underlægges den største nøjagtighed. Denne fine balance har medført, at Biilmann trailere er EU godkendte. Biilmann Trailer giver 2 års fabriksgaranti på eventuelle fabrikationsfejl. Derudover gives 5 års garanti på rammen samt ramper.

Kvaliteten
De høje kvalitetskrav og strenge forskrifter, som vi stiller til vores trailere, håndteres på alle niveauer. Disse egenskaber finder man også hos vores teknikere, leverandører og forhandlere. Desuden opfylder vore produkter europæiske retningslinjer – kort sagt kan det fastslås, at Biilmann trailere er til professionelt brug.

I praksis
I praksis er det allervigtigste naturligvis, at en trailer kan holde til længere brug. Biilmann Trailer anser dette praktiske aspekt som noget helt afgørende. Vi kan godt garantere for, at vores trailere har en lang levetid. Dette er en følge af, at vi anbringer ekstra forstærkninger og sikkerhedsudstyr, forøger bæreevnen og forbedrer vores produkter hvor det er muligt. Hvad enten det drejer sig om tungere læs, højere krav, dårlige terræner eller en hårdhændet arbejdsmetode: Biilmann Trailer kan klare det hele.

Vores tilbud

Vores tilbud til dig består af  4 forskellige grupper af trailere med stål- og aluminiumsider. De produceres med 1, 2 eller 3 aksler.

Vi søger forhandlere

Vi søger i øjeblikket flere forhandlere af vores trailere.